Vinska klet Colnar, kjer se tradicija prepleta s kvaliteto. Naš cilj je pridelovati vrhunska vina s prepoznavnimi okusi za vse, ki uživajo ob kozarcu popitega vina.

Colnar

Vinska klet Colnar

Naša največja odlika je delo na kakovosti. Vse trte so v naši lasti, tako da imamo ves čas nadzor nad grozdjem in njegovo kvaliteto. Grozdje sami predelamo v vino in ga nato tudi tržimo.

Smo družinsko podjetje, ki vse počne v lastni režiji, trgatev pa se izvaja ročno. Znanje se pri nas prenaša iz roda v rod, kljub temu, pa se stalno tudi izpopolnjujemo in izobražujemo, tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Vinograd je tovarna brez strehe zato je vinogradnik odvisen od vremenskih razmer. Za vino je točno določeno kakšno mora biti, saj kupci zahtevajo nenehno ter visoko kvaliteto. To pa lahko dosežemo z doslednim pristopom v vinogradu.

Zaradi majhnosti nas posebej odlikujejo:

OBVLADLJIVOST

Ker smo srednje velika klet pod budnim očesom nenehno spremljamo kvaliteto našega vina, ki ga ves čas izboljšujemo. O tem pričajo tudi mednarodne nagrade in priznanja.

VAŠE ŽELJE

Smo zelo fleksibilni pri željah naših kupcev in jim probamo ustreči kolikor je le v naši moči.

PRILAGAJANJE

Brez težav se prilagajamo željam in potrebam naših kupcev, ki jih seveda z veseljem sprejmemo in pogostimo tudi v naši zidanici na Trški Gori.

OSEBNI PRISTOP

Ker smo družinska vinska klet, se za vsakega gosta vedno potrudimo maksimalno. Pri tem pa nam je ključnega pomena pristnost, domačnost in seveda izvrstno vino.

Iščeš popolno valentinovo darilo? Kdo pravi, da ljubezni ne moraš kupiti?

Podari svoji boljši polovici nekaj svežega, okusnega, slastnega! V sodelovanju z Berryshko smo za vas pripravili popolne valentinove pakete.