Vinska klet Colnar, kjer se tradicija prepleta s kvaliteto. Naš cilj je pridelovati vrhunska vina s prepoznavnimi okusi za vse, ki uživajo ob kozarcu popitega vina.

Degustacija vin

Vinska klet Colnar ima vsak petek in soboto med 11:00 in 19:00 uro odprta vrata za obiskovalce in mimoidoče. Brez predhodne najave je možna degustacija vin ter ogled kleti. Poleg tega pa so na voljo tudi prigrizki domačih dobrot.

Ker pa želimo obiskovalcem omogočiti celovito izkušnjo zidaniškega turizma, ki vključuje ogled vinogradov in uživanje v neokrnjeni naravi vinskih goric, obenem pa tudi možnost degustacije trškogorske vinske ponudbe, jedačo in prenočevanje, smo združili moči z različnimi ponudniki. Tako poleg vodenih degustacij vin v naši vinski kleti, v sodelovanju z Rideme e-bikes ponujamo še nekajurni, enodnevni ali večdnevni najem e-koles, ki omogoča udoben obisk znamenitosti Trške gore in okolice, okušanje pristne domače hrane (zajtrk, kosilo, večerja) in spanje v gostilni Pugelj ter doživetje spanja v zidanici v sodelovanju z Zidanico Rataj in Zidanico Luštek.

Obiskovalci so dobrodošli tudi ostale dni v tednu, vendar prosimo, da za degustacijo pokličejo na telefonsko številko +386 31 725 830 (Katarina Colnar) ali pišejo na info@colnar.si.

Projekt je delno sofinanciran s strani Mestne občine Novo mesto.

Atributi pri turizmu so:

GOSTOLJUBJE

V naši zidanici vas bomo vedno sprejeli z nasmehom in obilico dobre volje ter vam postregli odlično kapljico rujnega.

DRUŽINSKI KROG

Turizem v zidanici se vodi v družinskem krogu, kar doda k občutku domačnosti in sproščenosti.

DOMAČNOST

Kuhinja z okusi domačnosti, ki te spominjajo na staro mamo – kar je redkost. To gostje velikokrat rečejo!

FLEKSIBILNOST

Menije vam po predhodnem dogovoru pripravimo po vaši želji, pri tem pa nas vodi načelo lokalno, sezonsko in doma pridelane hrane.

Izjemna pogostitev

Pri nas boste lahko uživali v lokalno pridelani hrani z naše domače kmetije, ki je večinoma sezonska in ekološke predelave. Poleg izjemnih vin in ekološko pridelane hrane boste pri nas deležni tudi domačnosti, ki je podkrepljena s strokovno razlago in kakšno zanimivo »vinsko« zgodbo.

Iščeš popolno valentinovo darilo? Kdo pravi, da ljubezni ne moraš kupiti?

Podari svoji boljši polovici nekaj svežega, okusnega, slastnega! V sodelovanju z Berryshko smo za vas pripravili popolne valentinove pakete.