Vinska klet Colnar, kjer se tradicija prepleta s kvaliteto. Naš cilj je pridelovati vrhunska vina s prepoznavnimi okusi za vse, ki uživajo ob kozarcu popitega vina.

Trgovina

HomeTrgovinaDarilni paketValentinov paket Colnar & Berryshka

Valentinov paket Colnar & Berryshka

20,00 

V sodelovanju s podjetjem Berryshka smo za vas pripravili popolno darilo za valentinovo!

Na zalogi

Šifra: valentinov-paket Kategorija:
Opis

Opis

Iščeš popolno darilo za svojo boljšo polovico? Za vas smo pripravili nepozabno sladko izkušnjo! 

Valentinov paket vsebuje:

ROSÉ – Colnar

PRALINEJI SRČKI – Berryshka

 

ROSÉ vinske kleti Colnar:

Colnar Rosé je sestavljen iz 50% Modre frankinje in 50% Modrega pinota. Kratka hladna maceracija mu da prelepo lososovo barvo, podaljšana fermentacija pa ohrani sadnost, visoko aromatiko in dolg pookus. V kozarcu lahko zaznate arome maline, citrusov in jasmina. Zelo dobro se poda v kombinaciji s škampi, jastogom, sušijem ali jagodam. Leta 2019 smo na mednarodnem ocenjevanju vin Decanter v Londonu za Rosé prejeli 96 točk (od 100) in se s tem uvrstili med 5 najvišje ocenjenih rose vin na svetu.

Sladki PRALINEJI v obliki srca iz Berryshke:

Nežni okus jagode, ki se skriva v preobleki iz sladke bele čokolade. Bela čokolada, jagodno polnilo, kakavovo maslo, sladkor, posneto mleko v prahu, sojini lecitini, jagodni sok in pire, pektin E440, glukoza, naravna aroma jagode, polnilo iz bele čokolade, rastlinska olja (palmino, sončnično, repično), rdeče barvilo za živila E129. Pralineji iz najboljšega kakava s plantaž Dominikanske Republike. Ročno izdelane po najvišjih kakovostnih standardih nizke vsebnosti sladkorjev, brez dodanih umetnih barvil in aditivov. Polnjene z domačim polnilom jagode in bele čokolade.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Iščeš popolno valentinovo darilo? Kdo pravi, da ljubezni ne moraš kupiti?

Podari svoji boljši polovici nekaj svežega, okusnega, slastnega! V sodelovanju z Berryshko smo za vas pripravili popolne valentinove pakete.