Vinska klet Colnar, kjer se tradicija prepleta s kvaliteto. Naš cilj je pridelovati vrhunska vina s prepoznavnimi okusi za vse, ki uživajo ob kozarcu popitega vina.

Zaključene družbe

Naša vinska klet nudi do 60 notranjih ali zunanjih sedišč. Nudimo kosila, večerje in pokušine vin v kleti. Trudimo se, da gostom pričaramo Dolenjsko skozi hrano in vino ter da so uporabljene sestavine sezonske ter v čim večjem deležu pridelane na naši kmetiji. Gostom z veseljem menije prilagodimo njihovim željam in okusu. Vinska klet Colnar je od Dolenjske metropole Novo mesto oddaljena približno pet kilometrov, do nas pa je dostop možen z avtobusom. Zaključene družbe po predhodnem naročilu sprejemamo skozi celo leto.

Kontakt:

Katarina Colnar
+386 31 725 830
info@colnar.si

Atributi pri turizmu so:

GOSTOLJUBJE

V naši zidanici vas bomo vedno sprejeli z nasmehom in obilico dobre volje ter vam postregli odlično kapljico rujnega.

DRUŽINSKI KROG

Turizem v zidanici se vodi v družinskem krogu, kar doda k občutku domačnosti in sproščenosti.

DOMAČNOST

Kuhinja z okusi domačnosti, ki te spominjajo na staro mamo – kar je redkost. To gostje velikokrat rečejo!

FLEKSIBILNOST

Menije vam po predhodnem dogovoru pripravimo po vaši želji, pri tem pa nas vodi načelo lokalno, sezonsko in doma pridelane hrane.

Izjemna pogostitev

Pri nas boste lahko uživali v lokalno pridelani hrani z naše domače kmetije, ki je večinoma sezonska in ekološke predelave. Poleg izjemnih vin in ekološko pridelane hrane boste pri nas deležni tudi domačnosti, ki je podkrepljena s strokovno razlago in kakšno zanimivo »vinsko« zgodbo.