Nova Vinska Klet

Spletna Trgovina
Emisijsko negativna klet

Najsodobnejše opremljena vinska klet

Gostom z veseljem predstavimo naša vina in njihovo pridelavo. Obenem pa seveda tudi izpeljemo ogled naše vinske kleti, zgrajene leta 2022. Za degustacijo nudimo več različnih paketov. In sicer so možne pokušine od 3 do 6 različnih vin, z ali brez narezka domačih dobrot in vodenim ogledom kleti. Pri pridelavi vina predelamo in porabimo vse stranske produkte ter s tem pripomoremo k bolj trajnostnejšemu razvoju kmetijske panoge. S predelavo stranskih produktov pridobimo olje iz grozdnih pešk in moko grozdnih pešk. Pri degustaciji lahko poskusite tudi olje iz grozdnih pešk in pekovski izdelek iz moke grozdnih pešk. 


Degustacije so možne od ponedeljka do sobote med 8.00 in 16.00 uro, oziroma po predhodnem naročilu izven delovnika. Po predhodnem naročilu pa je poleg degustacije možno organizirati tudi kosilo ali večerjo.


EMISIJSKO NEGATIVNA KLET: V naši novi vinski kleti predelamo vse odpadke, ki nastanejo pri pridelavi vina. Odpadke od pridelave vina, predelamo in dobimo nova produkta, to sta olje in moka iz grozdnih pečk. Prav tako smo prijazni do narave, saj vinograde gnojimo z naravnimi gnojili, ki so prijazna do narave. Poleg tega imamo tudi lastno sončno elektrarno, s katero pridelamo dovolj električne energije za naše delovanje. 


DELOVNI ČAS : Od ponedeljka do petka 8:00-16:00, nedelje in prazniki zaprto. Degustacije vin izven delovnika po predhodnem dogovoru preko e-maila info@colnar.si ali telefonski številki 031 288 724

Začni s Prijavo
Prijavi se na Degustacijo

Atributi Pri Turizmu

Gostoljubje

V naši zidanici vas bomo vedno sprejeli z nasmehom in obilico dobre volje ter vam postregli odlično kapljico rujnega.

Družinski krog

Turizem v zidanici se vodi v družinskem krogu, kar doda k občutku domačnosti in sproščenosti.

Fleksibilnost

Menije vam po predhodnem dogovoru pripravimo po vaši želji, pri tem pa nas vodi načelo lokalno, sezonsko in doma pridelane hrane.

Prijava na degustacijo

Hvala prejeli smo vašo prijavo. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Nekaj je šlo narobe poskusite znova...

Stopi v kontakt ali se prijavi preko spleta

Katarina Colnar
Eva
Bečaj
info@colnar.si
+386 40 339 155
Začni s Prijavo