Nepozabna degustacijska izkušnja v osrčju Trške gore

Neokrnjena narava vinogradov

Zidanica vinske kleti Colnar ima vsak petek in soboto med 11:00 in 19:00 uro odprta vrata za obiskovalce in mimoidoče. Brez predhodne najave je možna degustacija vin ter ogled kleti. Poleg tega pa so na voljo tudi prigrizki domačih dobrot.

Ker pa želimo obiskovalcem omogočiti celovito izkušnjo zidaniškega turizma, ki vključuje ogled vinogradov in uživanje v neokrnjeni naravi vinskih goric, obenem pa tudi možnost degustacije trškogorske vinske ponudbe, jedačo in prenočevanje, smo združili moči z različnimi ponudniki. Tako poleg vodenih degustacij vin v naši vinski kleti, v sodelovanju z Rideme e-bikes ponujamo še nekajurni, enodnevni ali večdnevni najem e-koles, ki omogoča udoben obisk znamenitosti Trške gore in okolice, okušanje pristne domače hrane (zajtrk, kosilo, večerja) in spanje v gostilni Pugelj ter doživetje spanja v zidanici v sodelovanju z Zidanico Rataj in Zidanico Luštek.

Obiskovalci so dobrodošli tudi ostale dni v tednu, vendar prosimo, da za degustacijo pokličejo na telefonsko številko +386 31 725 830 (Katarina Colnar) ali pišejo na info@colnar.si.

Projekt je delno sofinanciran s strani Mestne občine Novo mesto.

Začni s Prijavo
Prijavi se na Degustacijo

Atributi Pri Turizmu

Gostoljubje

V naši zidanici vas bomo vedno sprejeli z nasmehom in obilico dobre volje ter vam postregli odlično kapljico rujnega.

Družinski krog

Turizem v zidanici se vodi v družinskem krogu, kar doda k občutku domačnosti in sproščenosti.

Fleksibilnost

Menije vam po predhodnem dogovoru pripravimo po vaši želji, pri tem pa nas vodi načelo lokalno, sezonsko in doma pridelane hrane.

Prijava na degustacijo

Hvala prejeli smo vašo prijavo. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Nekaj je šlo narobe poskusite znova...

Stopi v kontakt ali se prijavi preko spleta

Katarina Colnar
Eva
Bečaj
info@colnar.si
+386 40 339 155
Začni s Prijavo